Bestellen & Levering

Zodra Grow Pro uw betaling heeft ontvangen, wordt uw bestelling verwerkt. Betalingen via Ideal, Bankoverschrijving of Paypal worden discreet verwerkt.

Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Heeft u uw bestelling niet ontvangen binnen twee dagen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

In je factuur zie je welke artikelen verzonden zijn. Zijn alle artikelen op dezelfde dag verzonden, maar heb je ze niet allemaal ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Wanneer de betaling binnen is bezorgen wij binnen 48 uur.  Deze snelle service bieden wij voor Nederland, België en west Duitsland. Met zeer grote producten nemen wij van te voren contact met u op.

Grow Pro pakt zelf de producten in, vervolgens sturen wij uw product via PostNL. Met grote producten nemen wij eerst contact met uw op.

Wanneer je iets bestelt, wordt je bestelling standaard in 1× verzonden. Het artikel met de langste levertijd bepaalt wanneer je bestelling bezorgd wordt. Deze standaard verzending bedraagt €7,- voor bestellingen onder de 10kg.

Zelf afhalen bij een PostNL afhaallocatie:

Wilt u iets bestellen bij Grow Pro maar bent u niet in de gelegenheid uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen? U kunt het pakket ook afhalen bij een van de 2600 afhaallocaties van PostNL. Een groot deel van deze locaties zijn ook s’avonds en in het weekend open. Voor deze service betaalt u de standaard verzendkosten. Uw bestelling ophalen waar en wanneer u wilt? HIER vindt u alle mogelijke afhaallocaties en openingstijden bij u in de buurt. Volg de instructies in het scherm.

Zodra u een melding krijgt dat uw bestelling is verzonden, ligt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag vanaf 16:00 klaar om afgehaald te worden. U ontvangt een notificatie per e-mail op het moment dat u uw bestelling af kunt halen.

U kunt in het bezit van een geldig legitimatiebewijs en de track&trace code uw bestelling in ontvangst nemen.

Let erop wanneer u voor het ”Zelf afhalen” kiest ,dat u bij de adresgegevens het adres invoert van de PostNL afhaallocatie waar u het pakket wilt afhalen.

Normale bezorging naar huisadres:

Uw bestelling word bij ons met zorg verpakt. Bij zendingen vanaf 30kg wordt er telefonisch contact met u opgenomen om de levering te bespreken. Uiteraard dient u het juiste telefoonnummer op te geven bij de bestelling.

Pakketten tot 30kg kunt u volgen middels track & trace.