Airsock bij Grow Pro

Airsock zorgt ervoor dat de lucht binnen een ruimte verdeeld wordt. Daarnaast zorgt het airsock systeem er ook voor dat het niet gaat tochten in de ruimte.

Airsock wordt ook wel luchtslangen of luchtverdeelslangen genoemd. Airsock zorgt voor een optimale luchtverdeling. Schone lucht met een vooraf ingestelde temperatuur komt op deze manier op de plaats waar u wilt. De luchtverdeelslang of airsock is een flexibel kanaal van textiel.De verschillende diameters van de airsock zijn 12,5 cm, 16 cm, 20 cm 25,4 cm en 32,5 cm. De lengte van de airsock kan wel 100 meter zijn. Als deze slang bevestigd moet worden dan wordt er gewerkt in delen. Deze delen worden met ritsen aan elkaar gekoppeld tot een geheel. Airsock kunnen in diverse maten en kleuren geleverd worden. Een airsock weegt weinig, is in vele vormen toe te passen en gemakkelijk te bevestigen. Airsock biedt dus vele mogelijkheden.

Voordelen van de BAC airsock:

   • Betere klimaatbeheersing
   • Voorkomt kouval bij de planten
   • Gelijkmatige lucht circulatie
   • Werkt geluiddempend
   • Filtert alle insecten en alle stofdelen
   • 20% minder afzuigvermogen nodig
   • Na elke teelt moet je de airsock wassen op 30 graden

Klimaatbeheer door middel van Airsock
Airsock kunt u gebruiken voor diverse toepassingen zoals in tuinbouwkassen, labaratoria, kantoren en meer. Klimaatbeheer is een belangrijk onderdeel tijdens het kweken van uw planten. Luchtverdeelslangen zijn eigenlijk in iedere denkbare ruimte toe te passen. Het grote voordeel van dit systeem is dat een ruimte goed geventileerd wordt en dat zonder dat het gaat tochten!

Airsocks en planten groei
Voor een optimale planten groei is CO2 nodig. Een airsock kan zorgen voor het juiste CO2 peil die planten nodig hebben. De airsock werkt als volgt: je bevestigt deze bovenaan de luchtblazer en bevestigt deze aan het plafond. Als de blazer is ingeschakeld wordt de Air-Sock gevuld met inkomende luch. Vervolgens wordt CO2 -rijke lucht evenredig over de ruimte verspreid. Als gevolg hiervan genieten planten meer van de frisse lucht en krijgt de koude lucht de kans om op te warmen, zodat het klimaat dicht in de buurt van de optimale waarden blijft. Het is eenvoudig maar effectief. Een gebrek aan ventilatie leidt tot een zwakkere groei, houdt de ontwikkeling van planten tegen en kan vergeling van de bladeren veroorzaken.

Airsock prijs
Airsock is verkrijgbaar vanaf €20,95. Wilt u advies over de toepassen van de airsock? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder!